25
Ju
10 Tips Senaman untuk Kehidupan Seks Lebih Baik
25.06.2015 12:07

Kita semua tahu bahawa senaman yang kerap mempunyai manfaat kesihatan pelbagai. Ia boleh membantu anda menggugurkan pound atau hanya menjaga berat badan anda dalam julat yang sihat. Senaman boleh memerangi keadaan seperti tekanan darah tinggi dan mengurangkan risiko anda maladies seperti diabetes jenis 2 dan penyakit jantung. Anda akan mempunyai lebih banyak tenaga dan tidur yang lebih baik. Ia meningkatkan kesihatan mental anda, terlalu - meningkatkan harga diri anda, mood dan memerangi kemurungan.

Tetapi jika tidak ada perkara-perkara yang cukup untuk menggerakkan anda dari sofa, pertimbangkan ini: Senaman yang kerap juga boleh memperbaiki perkara-perkara di dalam bilik tidur. Jelas sekali menjadi keseluruhan cergas dan sihat akan pergi jauh, tetapi jenis tertentu senaman juga boleh meningkatkan kekuatan anda, fleksibiliti dan stamina di atas katil. Apa lagi motivasi yang anda perlukan? Jadi jika anda ingin menarik perhatian pasangan anda pada kali seterusnya anda intim, membaca selama 10 tips senaman untuk kehidupan seks yang lebih baik. Kami juga akan membuang dalam beberapa langkah asas untuk anda bermula.

Jika anda seorang wanita, anda mungkin sudah biasa dengan Kegels - tetapi mereka tidak hanya untuk wanita. Dinamakan sempena pakar sakit puan, latihan ini digunakan untuk mengukuhkan pubococcygeus (atau "PC") otot. Fungsi otot PC sebagai satu bentuk buaian, menyokong organ-organ pelvis termasuk pundi kencing, organ pembiakan dan rektum. Selalunya Kegels yang ditetapkan untuk merawat keadaan seperti masalah lemah kawalan kencing atau sakit prostat. Mereka juga boleh membuat bersalin faraj lebih mudah.

Sejak PC juga otot yang kontrak semasa orgasm, Kegels boleh meningkatkan fungsi seksual dalam kedua-dua wanita dan lelaki. Wanita yang menguatkan otot PC dengan Kegels melaporkan kepuasan seks yang lebih konsisten dan lebih baik. Pada lelaki, Kegels boleh membawa kepada yang lebih kukuh, ereksi lebih lama berkekalan dan membantu merawat mati pucuk.

Salah satu perkara terbaik mengenai Kegels adalah bahawa mereka mudah dan anda boleh melakukannya di mana sahaja. Mencari otot yang betul boleh mengelirukan, walaupun - anda perlu memberi tumpuan hanya pada otot PC dan tidak apa-apa orang lain di sekitarnya. Wanita boleh memasukkan jari ke dalam faraj dan cuba untuk mengkontrak dan melepaskan otot-otot di sekitarnya; anda akan dapat merasai lif lantai pelvik dan atas. Anda juga boleh cuba berhenti dan memulakan aliran air kencing anda. Sebaik sahaja anda telah mengenal pasti otot, walaupun, tidak melaksanakan Kegels apabila membuang air kecil kerana anda sebenarnya boleh melemahkannya. Mulakan dengan ketat, memegang selama lima saat dan kemudian melepaskan. Bekerja sehingga memegang penguncupan lebih lama dan melakukan tiga set sekurang-kurangnya 10 ulangan sehari. Ramai orang mendapat keputusan dalam masa hanya beberapa bulan.Ada banyak bercakap di dunia kecergasan mengukuhkan teras anda. Kumpulan otot terdiri daripada pusat, atau teras, badan anda - otot di tengah-tengah dan belakang, abdomen dan pelvis. Ini otot adalah penting dalam hanya kira-kira mana-mana pergerakan dan apabila ia datang kepada kedudukan seksual, mereka menyumbang kepada teras, jadi untuk bercakap.

Terdapat banyak latihan yang berbeza yang boleh anda lakukan untuk memperkukuhkan teras anda. Crunches adalah satu latihan teras klasik dengan yang anda mungkin sudah biasa, tetapi satu lagi manuver besar anda mungkin tidak dilakukan dikenali sebagai berkaki empat itu. Bermula pada tangan dan lutut anda, dengan tangan sejajar bawah bahu dan lutut anda sejajar dengan pinggul anda. Adalah penting untuk mengetatkan abdomen anda dan ingat untuk bernafas. Kemudian, angkat dan meluruskan lengan kiri dan kaki kanan supaya mereka tahap dengan tulang belakang anda. Anda benar-benar akan bekerja abs dan batang otot anda ketika cuba untuk mengekalkan keseimbangan. Tahan untuk beberapa saat, pelepasan, dan kemudian ganti dengan menggunakan tangan kanan dan kaki kiri. Jika ini adalah terlalu sukar, cuba hanya mengangkat lengan, kemudian kaki, kemudian lengan, kemudian kaki. Perlahan-lahan bekerja sehingga mengadakan latihan ini lebih lama dan melakukan lebih ulangan.

 

 

8 Tips Penjagaan Kesihatan Seksual Lelaki

 

Comments


Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!