30
Ju
11 Tips untuk Pasangan Dengan Nafsu Seks Rendah
30.06.2015 08:01

Apabila ia datang kepada perkahwinan, tidak ada soalan tentang hal itu, seks adalah seri yang mengikat. Walau bagaimanapun, bagi berjuta-juta pasangan, ada masalah tertutup. Adalah dianggarkan bahawa satu daripada setiap tiga pasangan mempunyai jurang keinginan seksual. Ringkasnya, dalam perkahwinan ini, salah seorang daripada pasangan mahu seks lebih kerap daripada yang lain. Dan yang menambah masalah. Malah, ahli terapi seks melaporkan bahawa jurang keinginan seksual adalah nombor satu masalah seksual dibawa ke pejabat mereka.

Jika anda berada dalam perkahwinan seks kebuluran (link adalah luaran), anda mungkin akan mahu untuk membaca post ini dan salah satu yang akan mengikuti kerana anda akan mendapati mereka agak membantu. Sama ada anda adalah pasangan yang mempunyai keinginan yang lebih tinggi atau orang yang mempunyai kepentingan dalam seks mempunyai rata-pokok, anda berdua perlu proaktif jika anda mahu perkara yang bertambah baik dalam hubungan anda. Post ini menawarkan 11 tips untuk pasangan yang keinginan untuk seks seolah-olah telah hilang. Jawatan seterusnya akan menawarkan tips untuk kerinduan pasangan untuk keakraban lebih fizikal. Ingat, ia membantu untuk mendekati jurang seksual ini sebagai satu pasukan.


1. Make mempunyai hubungan seks yang memuaskan keutamaan yang lebih besar dalam hidup anda

Terdapat sekurang-kurangnya dua sebab yang sangat penting yang anda perlu mengambil kehidupan seks anda daripada pembakar belakang dan memberi perhatian kepadanya. Yang pertama adalah hubungan anda dengan pasangan anda. Perkahwinan anda bergantung padanya. Perasaan pasangan anda tentang dirinya / dirinya bergantung kepadanya. Masa depan anda bersama-sama bergantung padanya. Anda perlu berhenti berfikir anda boleh mempunyai hubungan yang rapat tanpa memuaskan seks kecuali pasangan anda dengan sepenuh hati bersetuju. Jangan meletakkan diri anda tanpa nafsu berjimak atau tidak sah hubungan keintiman benar. Walaupun orang tua dan sakit kronik boleh menikmati kehidupan seks yang teguh.

Sebab yang kedua ialah bahawa melainkan jika anda benar-benar menikmati hubungan intim anda, anda benar-benar menipu diri anda! Jika anda tidak semua yang berminat dalam hubungan seks pada masa ini, anda mungkin berfikir, "Saya tidak merasa ditipu sama sekali," tetapi saya ingin untuk anda mengambil seketika dan berfikir kembali ke masa apabila seks adalah lebih memuaskan. Benar-benar berfikir tentang hal itu. Bukankah indah? Adakah ia tidak berasa hebat? Ingat apa yang ia merasa suka, orang yang lebih ghairah berahi. Adakah anda tidak berasa lebih baik mengenai diri anda? Bukankah ia lebih seronok?

Apabila anda berfikir kembali ke masa apabila perkara adalah lebih baik di antara kamu secara seksual, anda boleh bertanya kepada diri sendiri apa yang berlaku kepada minat anda dan apa yang menyebabkan ini untuk menukar pada anda. Anda juga mungkin tertanya-tanya jika anda pernah akan merasa cara yang sama tentang menjadi seksual anda sekali pun. Mungkin ia fenomena ungkit-ungkit di tempat kerja; lebih satu orang yang melakukan sesuatu, kurang orang yang lain tidak. Nah, ini berlaku kepada isu-isu seksual juga. Sejak pasangan anda telah salah untuk memberi tumpuan kepada hubungan seks dalam perkahwinan anda dan anda berasa tertekan mengenainya, anda telah berundur. Malah, ia adalah mustahil bahawa kucing dan tikus yang dinamik dalam hubungan anda telah menjejaskan keinginan anda, walaupun anda tertipu ke dalam pemikiran anda tidak suka seks lagi. Tetapi ini tidak semestinya begitu. Perasaan negatif atau sikap tidak peduli mungkin mempunyai lebih berkaitan dengan mengejar daripada seks itu sendiri.

Untuk menukar ini, salah satu daripada dua perkara mesti berlaku. Pasangan anda boleh berhenti mengejar (dan anda lebih baik percaya bahawa ini akan menjadi salah satu cadangan saya), atau anda boleh menjadi lebih proaktif untuk membuat perkara yang lebih baik di antara kamu. Oleh kerana anda adalah orang membaca ini, saya akan sangat menyarankan bahawa orang-orang yang mempunyai untuk menjaga mengubah sesuatu. Anda perlu mula memikirkan langkah-langkah yang anda perlu mengambil untuk merasa lebih semangat dan keinginan. Buat berasa seksi projek haiwan kesayangan anda. Jika anda tidak, anda akan kehilangan salah satu kegembiraan hidup terbesar, rasa benar-benar intim dengan orang yang anda suka. Jangan remehkan diri sendiri. Lupakan tentang melakukan ini hanya untuk pasangan anda atau perkahwinan itu, melakukannya untuk anda!

Bagaimana? Mulakan dengan memberitahu pasangan anda bahawa anda memahami mengapa s / dia telah berpuas hati dengan kehidupan cinta anda dan bahawa anda akan melakukan sesuatu mengenainya. Jika s / dia menjawab, "Saya pernah mendengar sebelum ini," tidak mengambil sendiri. Ini jenis tindak balas adalah berdasarkan kepada kecederaan. Hanya meyakinkan pasangan anda bahawa ini perkara masa akan menjadi berbeza dan berkata apa-apa lagi.


2. Dapatkan pemeriksaan perubatan

Untuk menghapuskan sebab-sebab fisiologi kerana kekurangan anda keinginan, perjalanan ke doktor keluarga anda atau pakar sakit puan boleh menjadi teratur. Tanya jika terapi penggantian hormon seperti testosteron akan sesuai. Menilai sama ada kesan sampingan dari ubat-ubatan atau keadaan perubatan adalah satu faktor dalam situasi anda. Bincangkan sama ada ubat-ubat herba atau perubahan pemakanan boleh membantu.


3. Jadual temujanji untuk anda dan pasangan anda dengan terapi yang terlatih dan berpengalaman dalam bidang seksualiti

Jika anda seorang lelaki yang keinginan seksual telah menjunam kerana mempunyai masalah seksual anda seperti mati pucuk atau kebimbangan prestasi, ahli terapi seks disahkan boleh mengajar anda banyak teknik yang berbeza untuk mengatasi masalah ini. Anda juga boleh mempertimbangkan untuk mengambil ubat seperti Viagra, yang akan membantu anda mempunyai dan mengekalkan ereksi.

Saya tahu ia adalah benar-benar sukar bagi seorang lelaki untuk mengakui beliau bimbang mengenai keinginan seksual yang rendah dan lebih sukar untuk meminta bantuan dalam bidang ini. Tetapi saya menggesa anda untuk melakukan tepat itu. Anda perlu meletakkan kebanggaan anda mengenepikan dan mendapatkan kehidupan seks / perkahwinan anda kembali di landasan yang betul. Isteri anda boleh memahami pada masa ini, tetapi jika anda meletakkan sesuatu di luar lebih lama, dia tidak mungkin menjadi sekitar.

4. Penjagaan perasaan pasangan anda

Walaupun anda telah mempunyai alasan yang sah untuk tidak berada dalam mood, saya harap ia jelas sekarang bahawa pasangan anda mungkin telah berasa kecewa dan menolak kerana itu. Saya tahu ini belum niat anda. Jauh dari itu. Tetapi sebahagian daripada penyembuhan yang mesti berlaku antara anda berdua melibatkan penyertaan aktif anda dalam perkara-perkara yang akan membantu pasangan anda berasa lebih baik. Berikut adalah beberapa cadangan yang mungkin boleh membantu menaikkan semangat pasangan anda.

Cari kenalan - Jika anda berfikir kembali ke zaman awal dalam hubungan anda, saya yakin anda berdua lebih genit. Saya yakin terdapat Pats pada punggung, kenyitan mata anda, ciuman ditiup di bilik yang sesak, ringan menyentuh satu sama lain secara kebetulan, senyuman tidak senonoh, pujian yang ditetapkan masa tentang penampilan pasangan anda, dan sebagainya. Ini jenis suka main-main adalah satu bahagian penting dalam menjaga semangat hidup. Meletakkan lebih tenaga ke dalam membiarkan pasangan anda tahu bahawa s / dia menarik dengan menggoda.

Jangan hanya mengatakan "tidak" - Jika anda tidak berada dalam mood, dan kadang-kadang anda tidak akan, itu okay untuk mengatakan "tidak." Anda tidak perlu merasa buruk mengenainya. Walau bagaimanapun, jika anda berkata, "tidak," ia adalah penting bahawa anda membuat cadangan alternatif. Mungkin di kemudian hari mungkin lebih baik untuk anda. Atau, hanya kerana anda tidak berada dalam mood ini sendiri tidak bermakna anda tidak boleh melakukan sesuatu untuk kepuasan pasangan anda. Walaupun pasangan anda pada mulanya mungkin menegaskan bahawa satu-satunya cara s / dia berminat untuk menjadi seksual adalah jika hati anda adalah betul-betul ke dalamnya, meyakinkan beliau / dia sebaliknya. Oleh kerana keinginan seksual anda mungkin sentiasa lebih rendah daripada pasangan anda, tidak ada yang salah dan semuanya dengan betul dengan idea anda menyenangkan pasangan anda dari semasa ke semasa apabila s / dia berada dalam mood. Ia tidak perlu menjadi timbal balik. Meyakinkan pasangan anda bahawa anda benar-benar berasa seronok memberi kepada dia / dia dengan cara ini.


5. Pandang untuk flutters kecil

Dr. Pat Love, pengarang bersama Hot Monogami, menunjukkan bahawa ia sering kes bahawa orang yang mempunyai keinginan seks yang rendah tidak pernah mengalami dorongan seksual bumi-memecahkan seperti yang dilakukan oleh rakan-rakan lebih berorientasikan seksual mereka. Bagi mereka, ia lebih seperti hampir tidak kelihatan, gegaran sederhana. Daripada menganggap bahawa Tidal Wave akan menjadi petunjuk bahawa itu "masa seks," melihat tanda-tanda yang lebih halus.

Sebagai contoh, adakah anda pernah walaupun pemikiran sekejap bahawa pasangan anda kelihatan malam ini baik yang anda suka / cologne / minyak wangi beliau, atau anda mendapati diri anda tertarik kepada seseorang di televisyen dan ia meletakkan anda dalam suasana yang sedikit seksi? Jika ya, hebat. Ini adalah satu titik permulaan yang indah. Mengambil tindakan. "Apabila anda merasa nadi walaupun sedikit keinginan, susulan dengan itu," kata Dr Love.


6. Pakai kasut anda berjalan

Joggers selalu berkata bahawa bahagian yang paling sukar tentang larian meletakkan kasut anda berjalan. Begitu juga dengan seks. Saya mahu saya mempunyai satu dolar bagi setiap kali saya pernah mendengar seseorang berkata, "Saya benar-benar tidak dalam mood langsung pada mulanya, tetapi sebaik sahaja kami mendapat ke dalamnya, saya menikmati diri saya." Apabila orang cuitan diri mereka, walaupun halfheartedly, untuk "mendapatkan kaki mereka bergerak," sensasi fizikal menyeronokkan mereka sering mengatasi apa-apa sebab untuk menentang.

Tidak seperti cadangan terakhir di mana anda dinasihatkan supaya mencari flutters kecil, saya kini mencadangkan bahawa anda tidak semestinya perlu berasa dihidupkan sama sekali untuk memulakan seks atau bertindak balas kepada kemajuan pasangan anda. Jika anda menolak diri anda sedikit, anda akan melihat sama ada membelai dan menyentuh meletakkan anda dalam mood. Memberikan sedikit masa. Anda mungkin akan mengejutkan diri sendiri. Jadi, keluar kasut berjalan ... hanya melakukannya.


7. Fokus kepada pengecualian

Dalam usaha anda untuk memahami apa yang bertukar anda, anda perlu memberi tumpuan kepada pengecualian. Kenal pasti apa yang telah bekerja untuk menjadikan anda pada masa lalu. Ingat kali anda berasa lebih seksi dan tanya diri anda apa yang anda lakukan yang berbeza itu. Adakah anda mengambil lebih banyak masa untuk foreplay? Adakah anda melakukan hubungan seks dalam kedudukan yang berbeza, lokasi, masa hari, minggu, atau bulan? Adakah anda dalam keadaan yang lebih baik ketika itu? Adakah pasangan anda? Adakah anda menggunakan alat-alat seksual seperti penggetar? Adakah anda lebih aktif dalam hidup anda?

Seperti yang anda mula bertanya kepada diri sendiri soalan-soalan ini, anda akan melihat bahawa beberapa keadaan untuk berasa lebih seksual adalah sebahagian sama ada tidak lagi hidup anda atau bahkan kemungkinan yang tipis. Sebagai contoh, beberapa orang beritahu saya bahawa seks adalah lebih baik sebelum mereka mempunyai anak-anak. Setakat yang saya tahu, yang mempunyai anak-anak adalah keputusan yang tidak boleh diubah. Jika beberapa keadaan tidak boleh dilakukan, tanya diri anda, "Apa yang berbeza ketika itu? Bagaimana tidak mempunyai anak-anak membuat perkara yang berbeza?"

Orang sering berkata, "segalanya adil lebih spontan." Walaupun ia adalah mustahil untuk menjadi sangat spontan apabila anda telah menambah kanak-kanak untuk hidup anda, anda pasti boleh merancang beberapa spontan. memanggil ipar atau kawan-kawan rapat, mereka telah mengambil anak-anak anda dalam sekelip mata. Rancang percutian hujung minggu. Dalam erti kata lain, walaupun ia mungkin tidak sempurna, anda boleh menyusun semula kehidupan anda supaya anda boleh meniru sekurang-kurangnya sebahagian daripada apa yang bekerja untuk anda ketika itu.

8. Percubaan dengan sesuatu yang baru

Hubungan seksual sering menjadi membosankan apabila anda melakukan perkara lama yang sama berulang-ulang. Membuat keputusan untuk menjadi cabaran dan mencuba sesuatu yang anda tidak cuba sebelum ini untuk melihat jika anda mendapati mereka menyeronokkan. Meneroka dan eksperimen sehingga anda tahu apa yang anda bertukar atas. Adakah anda suka kembali Pembersihan, mandi air panas, pakaian dalam seksi, jenis tertentu menyentuh, beberapa jawatan lebih daripada yang lain, bergerak perlahan-lahan atau mempercepatkan? Kemungkinan yang tidak berkesudahan.

9. Talk secara terbuka tentang pilihan anda

Seperti yang anda mula memikirkan apa yang anda suka dan tidak suka, anda perlu komited untuk berbincang secara terbuka dan secara khusus dengan pasangan anda. Jangan malu. Kecuali anda menangani ini secara langsung, anda tidak akan menjadi amat jauh. Ingatkan diri anda tentang menggunakan istilah berorientasikan tindakan. Sebagai contoh, ia tidak cukup untuk memberitahu pasangan anda, "saya lebih suka kita 'berkasih sayang' dan bukannya 'hubungan seks'." Anda perlu berupaya untuk dimasukkan ke dalam istilah berorientasikan tindakan apa yang anda maksudkan dengan "berkasih sayang." Sebagai contoh, anda mungkin berkata, "Bagi saya, rasanya kita berkasih sayang apabila kita menghabiskan lebih banyak masa mencium dan menjaga mata kita terbuka," atau "Apabila anda menyentuh rambut saya atau menyentuh saya ringan pada muka saya, rasanya lebih lembut dan yang membuatkan saya berasa seolah-olah kita berkasih sayang. " Ia mungkin berasa pelik pada mulanya untuk menjadi ini khusus mengenai pengalaman seksual anda, tetapi pasangan anda tidak akan memahami keperluan anda melainkan jika anda berada.

Kadang-kadang sukar untuk dimasukkan ke dalam kata-kata perkara-perkara yang menjadikan kamu pada. Jika ya, menawarkan "hands-on" demonstrasi. Tunjukkan pasangan anda apa yang perlu dilakukan. Jika ini adalah tidak selesa untuk anda, pertimbangkan membaca "memperbaiki kehidupan seks anda" bantu diri buku bersama-sama pada waktu malam. Ia akan merangsang beberapa perbincangan yang besar dan yang mengetahui apa lagi. Walaupun terdapat banyak buku yang untuk memilih, yang saya paling kuat cadangkan adalah Hot Monogami, oleh Dr Patricia Cinta dan Jo Robinson. Jika proses bercakap perkara-perkara yang keluar kelihatan menakutkan, melihat ahli terapi seks bertauliah.
10. Meningkatkan harga diri anda dan pandangan terhadap kehidupan

Jika isu-isu peribadi yang menghalang anda daripada merasa baik tentang diri anda dan kehidupan anda, sudah tiba masanya untuk memberi diri anda rangsangan. Anda tidak boleh bergantung pada perkahwinan anda menjadi satu-satunya sumber kebahagiaan anda. Semua orang mesti bertanggungjawab untuk kesihatan / beliau sendiri mental. Jika anda rasa yg tdk memuaskan, sudah tiba masanya untuk melakukan sesuatu mengenainya. Manjakan diri anda. Menghabiskan masa dengan rakan-rakan. Sertai kelas mencabar. Membangunkan hobi baru. Bersenam secara teratur. Mengurangkan atau menghapuskan alkohol dan tembakau. Membaca buku yang baik. Berbuat baik kepada diri sendiri. Ambil masa untuk memupuk sampingan rohani anda. Cari terapi yang baik.

Bersama-sama ini garis yang sama, banyak kali orang berhenti menjadi berminat dalam hubungan seks apabila mereka berhenti perasaan yang baik mengenai tubuh mereka. Imej tubuh yang miskin sering membuat orang merasa sedar diri dan mereka sama ada akan mengelakkan pertemuan seksual atau menjadi begitu tegang mereka tidak menikmati diri mereka sendiri. Jika anda salah seorang dari orang-orang, anda perlu melakukan sesuatu untuk mengubah cara anda rasa tentang badan anda. Jika anda telah mendapat daripada bentuk dan tidak patut, ia adalah masa untuk mula makan yang lebih baik dan bersenam. Faedah-faedah menjadi dalam bentuk melanjutkan jauh di luar kehidupan seks yang lebih baik anda. Anda akan berasa lebih baik, kelihatan lebih baik, dan meningkatkan peluang anda akan kekal sihat.

11. Kerja-kerja hubungan anda

Jika berenang dalam keinginan seks anda adalah kerana perasaan negatif tentang perkahwinan atau pasangan anda, sudah tiba masanya untuk melakukan sesuatu yang membina mengenainya. Berhenti menyalahkan pasangan anda. Anda perlu mengambil tanggungjawab untuk membuat perkara yang lebih baik supaya anda akan berasa lebih penyayang terhadap pasangan anda. Daftar untuk kelas pendidikan perkahwinan - mempelajari kemahiran komunikasi baru dan kaedah untuk menangani konflik. Cari ahli terapi perkahwinan mahir untuk membantu anda mencari penyelesaian sebenar kepada masalah anda telah mempunyai. Sekali lagi, jika pasangan anda tidak akan menyertai anda, pergi sendiri. Anda mesti turun pusat mati!

Tetapi jangan tunggu sehingga isu-isu dalam perkahwinan anda menjadi diselesaikan sebelum anda mula meletakkan tenaga ke dalam memulihkan semangat anda. Perkahwinan anda tidak akan bertahan lama. Dan di sini adalah rahsia. Apabila anda berbuat demikian, anda mungkin perasan bahawa masalah hubungan dan isu-isu yang kamu bimbang jadi telah hilang sama sekali.

Ada ia, apa yang anda benar-benar perlu lakukan adalah untuk hujung atas domino pertama. Tunjukkan pasangan anda lebih kasih sayang dan perhatian, maka menonton hasil ajaib. Jika anda salah seorang yang mahu lebih seks, mengambil nafas dalam-dalam, maklumat lebih membantu dalam perjalanan!

HERBA BRAZIL - Berkesan Untuk Merawat Mati Pucuk, Masalah Ketegangan & Lemah Syahwat Nafsu Suami

Comments


Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!