28
Ju
13 Cara Untuk Membuat Suami Bahagia
28.06.2015 10:34

Wanita Okay, kita telah bercakap tentang apa yang lelaki boleh lakukan untuk membuat anda gembira (14 Cara Untuk Pastikan Isteri Anda Happy); sekarang mari kita melihat beberapa perkara yang anda boleh lakukan untuk menunjukkan rasa hormat kepada suami anda dan menjaga dia tersenyum.

1. Selepas mencuci kunci indah anda, jangan lupa untuk mengambil rambut anda dari longkang mandi. Ia tidak boleh mengganggu anda tetapi dia tidak suka untangling rambut anda dari ibu jari kaki beliau.

2. memahami jadual kerjanya. Panggilan petang sesekali melihat ketika dia akan berada di rumah adalah baik tetapi apabila anda mula tangkai dia setiap hari pada 05:01, bosnya mula menunggu panggilan anda.

3. Biarkan dia bermain dengan kawan-kawannya. Selagi mereka tidak 5'9, tunggal, bijak, cantik dan mencari suami. Serius, lelaki perlu kawan lelaki untuk bergaul dengan dan melakukan barangan kanak-kanak lelaki. Suami anda akan menjadi lebih bahagia dan tidak akan jadi tidak sabar apabila teman wanita anda memanggil anda semasa makan malam, sarapan pagi, makan tengah hari dan seks.

4. Bercakap ..., jangan biarkan diri anda pergi. Ini tidak bermakna anda mesti mengekalkan berat badan yang tertentu atau panjang rambut demi perkahwinan anda, tetapi ia adalah tanda kasih sayang kepada berbangga dengan penampilan anda. Anda boleh mengharapkan yang sama dari dia dan anda berdua impikan pasangan yang bersih, mandi, dicukur dan mengambil berat tentang kesihatan mereka.

5. Beli cukur anda sendiri. Berhenti curiga cukur keluar dari bilik mandi untuk mencukur kaki dan ketiak anda kemudian cuba menyembunyikan kesalahan itu dengan mengeringkan dgn tuala mukanya supaya ia tidak mendapatkan milik anda kotor dan meletakkannya kembali seolah-olah anda tidak pernah menggunakannya. (Ya, saya mempunyai pengalaman peribadi dan dia sentiasa tahu !!!)

6. pujian beliau, benar-benar dan kerap. Biarlah dia tahu berapa banyak anda menghargai kecil dan perkara-perkara besar yang dia lakukan untuk anda dan keluarga. Mengambil tong sampah boleh menjadi sebahagian daripada beliau "rutin," tetapi mengakui usaha beliau akan memastikan dia bermotivasi untuk meneruskan.

7. Jangan menyembunyikan bil kad kredit. Jujur dengan dia, walaupun ia menyakitkan. Ia adalah lebih baik untuk mendengar kebenaran dari anda daripada pemiutang anda.

8. Mengambil inisiatif untuk mengamalkan perbuatan rawak kebaikan. Jangan tunggu Hari Valentine atau hari jadi untuk membeli dia "hadiah cinta" sedikit atau menulis kepadanya surat cinta. Memeluknya keluar pintu pada waktu pagi dan kembali di pintu pada waktu malam. Dia akan tertanya-tanya apa yang anda sehingga!

9. Jangan bercakap buruk tentang ibu bapa atau adik-beradiknya. Adalah sukar untuk mencium seseorang yang hanya dikenali sebagai ibunya tarantula dan bapanya orang utan satu. Ingat bahawa dia adalah seorang keturunan kesatuan, yang akan menjadikan dia tarangutan dan anda pengantin tarangutans itu.

10. Merawat dia seperti yang anda lakukan apabila anda mula-mula mula dating. Jangan lupa erti kata yang mudah seperti "sila", "terima kasih" dan "maafkan saya."

11. Ingat semua fungsi tubuh anda cuba untuk menjaga bijaksana semasa anda berada di ambang menarik dia? Hanya kerana anda telah berkahwin beberapa tahun dan sangat selesa di sekitar tercinta anda tidak bermakna anda kini boleh meniup, mendengus dan mengambil ke kandungan jantung anda.

12. Pelan malam tarikh untuk melakukan sesuatu yang dia suka, walaupun anda tidak. Daripada melihat terkini anak ayam jentik, tolak ansur dan melihat filem aksi dan pergi ke makan malam di tempat yang kamu telah saling menikmati. Ada beberapa gelas wain supaya anda boleh tidur sepanjang itu mengejar kereta.

13. Jangan sekali-kali pergi ke katil marah. Klise, ya, tetapi benar. Suami baik berehat adalah suami-ia gembira adalah lebih baik untuk pergi ke katil sebelah seseorang yang anda boleh melenting sebelah, daripada seseorang yang anda mesti meletakkan bantal di antara.

 

Jauhi Tujuh Perkara Boleh Menjadi Isteri Yang Nusyuz (Derhaka Pada Suami)

 

Comments


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!