11
Ap
2 Cara Membuat Zakar Anda Lebih Tebal & lebih Panjang
11.04.2015 10:37

Kebanyakan Lelaki Jarang Ikut Senaman Zakar

1. Menjalankan zakar adalah di mana pertumbuhan bermula. Dengan menggunakan jari telunjuk dan ibu jari anda, anda boleh mengamalkan kaedah yang dipanggil memerah susu. Amalkan kaedah ini setiap hari dan anda perlu mula melihat keputusan. Ia hampir seperti urutan jadi jangan terkejut jika anda menjadi semacam ketagih untuk melakukan ini. Malangnya senaman zakar merupakan kaedah yang paling kurang diamalkan kerana kebanyakan manusia tidak merasakan mereka mempunyai kesabaran untuk berpegang kepada rutin tertentu.

Mula mengambil herba dan makanan tambahan peningkatan lelaki. Berhati-hati dengan syarikat-syarikat yang anda pilih untuk memesan daripada dengan pergi dengan syarikat yang dipercayai yang mempunyai banyak maklum balas dan keputusan yang cemerlang. Peningkatan lelaki dan bahan-bahan herba meningkatkan aliran darah ke zakar beberapa menyediakan pertumbuhan zakar, ditambah mereka ke atas semua sihat kerana kebanyakan akan mengandungi bahan-bahan selamat digunakan untuk keseluruhan tubuh badan.
Pam zakar, Timbang, dan Extenders

2. Terdapat kaedah lain seperti pam zakar dan berat atau extenders. Timbang dan extenders dikatakan berkesan tetapi apabila diamalkan boleh menghasilkan keputusan yang lebih berbahaya daripada baik. Suku kaum Afrika diamalkan berat dan beribu-ribu kaedah extenders tahun dahulu yang telah membawa kepada ramai lelaki mengamalkan kaedah yang hari ini.

Jika dilakukan dengan betul, mereka boleh menjadi berkesan dalam pembesaran zakar. Jika dilakukan dengan betul anda boleh mengalami mati pucuk kekal, tisu parut, pendarahan, dan gejala berbahaya lain seperti kucing yang sentiasa mengalir dari zakar. Malah penggunaan pam zakar menyediakan faktor-faktor risiko boleh dielakkan tertentu. Sesetengah lelaki yang telah memilih untuk mengelakkan semua kaedah di atas telah menggunakan mempunyai pembedahan zakar. Pembedahan boleh menyebabkan kos mana-mana sahaja daripada $ 3000 kepada lebih $ 5000 bergantung kepada di mana pembedahan akan dilakukan.

Pesakit akan diletakkan di bawah bius semasa pembedahan zakar jadi besar kemungkinan mereka tidak akan merasa apa-apa, sekali lagi mungkin. Individu itu pasti akan melihat keuntungan panjang tetapi tidak ada cara untuk meramalkan berapa banyak keuntungan panjang akan diterima sebelum pembedahan berlaku. Walaupun pembedahan zakar mungkin menjadi pilihan yang baik ia juga boleh membawa kepada beberapa ribu dolar hilang pada keputusan yang mungkin tidak memuaskan hati individu. Apa sahaja cara untuk membuat zakar anda lebih panjang dan lebih bijak anda memilih memastikan ia sesuatu yang anda selesa dengan melakukan.

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!