27
Ju
5 Peraturan Baru Kekuatan Luar Biasa bagi Bina Badan
27.06.2015 09:26

Dua minit senaman beliau, Louie Vito sudah menitis peluh. Sungai kecil terutamanya lari ke bawah kaki Snowboarder Olimpik itu, pengumpulan di atas lantai kerana dia cengkaman dumbbells 50 paun dan melancarkan ke kotak 24-inci tinggi. "Ini menghisap," katanya seluar, tersenyum. "Terima kasih kerana membuang saya ke dalam api."

"Ia adalah apa yang saya lakukan," kata jurulatih beliau, John Schaeffer, dengan mengangkat bahu a. "Sekarang lepaskan dumbbells dan menjalankan langkah-langkah ... dengan pantas!"

Vito mengambil kira arah tangga yang membawa kepada tingkat dua pusat latihan Sains Winningfactor Sukan, gimnasium Schaeffer di sebuah rumah ladang yang ditukar di luar bandar Pennsylvania.

Dia dalam selama dua minit kerja melelahkan. Seterusnya up: lima langkah litar ubat-ball dilakukan tanpa rehat. "Bergerak balistik dilakukan di bawah melampau otot rekrut keletihan anda biasanya tidak digunakan," kata Schaeffer, menjatuhkan salah satu daripada banyak pandangan yang telah menjadikan dia antara yang paling dicari-pelatih dalam sukan. "Louie adalah bertuah itu sehari sederhana intensiti - pada hari-hari keamatan tinggi, saya tidak hendaklah ia menggugurkan berat."

Untuk Schaeffer, bekas powerlifter juara dunia dan kickboxer, keletihan bukan sahaja hasil daripada latihan; itu matlamat. Dan sesiapa yang meragui kaedah beliau hanya perlu mengambil kira pencapaian atlet beliau telah melatih, termasuk lapan kali pingat Olimpik Apolo Ohno, peninju heavyweight dunia Alexander Zolkin, dan 2013 NFL pemimpin bergegas LeSean McCoy. "John membawa anda ke ambang yang sangat kelebihan anda dan kemudian membawa anda kembali," kata Ohno. "Tetapi dia tidak pernah menolak anda lalu ia."

Keputusan boleh hampir ganjil: Vito mengambil atlet NFL dua kali saiz untuk tugas dalam bercampur sukan latihan; Ohno kaki-menekan £ 2000 (14 kali berat badannya); McCoy menukar arah dalam dua per sepuluh saat pada kelajuan penuh sambil membawa dumbbell 70 paun. "Latihan ini adalah sukar, tetapi atlet saya cepat menyedari bahawa mereka mempunyai lebih banyak tenaga dan otot kuasa daripada yang pernah mereka tahu mereka," kata Schaeffer. Beliau telah mendedikasikan 30 tahun untuk menguasai cara-cara untuk mencetuskan kesedaran itu dan mengambil kesempatan ke atasnya. Ketahui rahsia lima latihan untuk membuka kunci potensi anda sendiri dan mengambil latihan anda ke tahap yang baru.

Peraturan Bahan Api
Jangan takut Lemak
"Perkara yang paling radikal meningkatkan prestasi atlet adalah pemakanan yang betul," kata Schaeffer, yang mengembangkan resipi di bawah untuk membantu pelanggan menolak lebih keras dalam latihan dan pulih lebih cepat selepas itu. "Kebanyakan kalori datang dari lemak yang berkualiti tinggi, sumber yang lebih cekap tenaga daripada karbohidrat," kata beliau. "Plus, badan anda sebenarnya adalah kurang cenderung untuk menyimpan lemak sebagai lemak."

JADIKAN COOKIES
Campurkan 1 cawan oat mentah, 4 sudu besar minyak kelapa, 2 sudu besar protein whey, dan 1 cawan sos epal. Yang membuat empat hidangan (tiada baking). Makan satu, menunggu satu jam, dan memukul gym.

Kedaulatan Jam
Latihan ringkas Adakah Best
Pertumbuhan otot dan kehilangan lemak adalah berkadar dengan jam menghabiskan mengangkat, bukan? "Mereka bukan," kata Schaeffer. Dia menunjukkan kepada latihan Ohno yang membawa kepada Sukan Olimpik 2010, yang jarang berlangsung lebih lama dari 30 minit. "Tetapi dia lebih dalam masa itu daripada kebanyakan orang lakukan dalam dua jam," kata Schaeffer. "Kepadatan Workout kad terup tempoh kerana ia memaksa anda untuk menjaga intensiti yang tinggi."

CUT SISA
Slice "lemak" dari latihan-bahawa anda adalah, bersosial di mata air air, berbual sehingga si rambut coklat pada treadmill, dan menonton acara kemuncak SportsCenter. Kemudian memberikan tempoh masa anda perhatian yang sama anda lakukan set dan wakil. "Jauhkan hingga 30 saat atau kurang," kata Schaeffer.

Peraturan Otak
Reaksi Kelajuan Boleh Dilatih
A otak yang boleh memproses apa yang ia lihat dan bertindak balas dengan cepat mempunyai kelebihan. "Anda boleh merebut mencuri, tip lulus, atau tanah lompatan yang lebih cepat dan lebih cekap daripada lawan anda," kata Schaeffer. Jurnal Kekuatan dan hawa Research melaporkan bahawa pemain NBA dengan masa tindak balas lebih cepat log statistik yang lebih baik. "Ia adalah satu permainan-changer untuk atlet," kata Schaeffer. "Tetapi orang tetap boleh melakukan yang lebih baik dalam tugas-tugas sehari-hari, daripada memandu untuk kanak-kanak memerhati."

Mengasah refleks
Menghadapi buddy dari 10 kilometer dari sini. Tutup mata anda dan mempunyai dia melantun bola tenis kepada anda, menjerit "kiri" atau "betul." Apabila dia lakukan, buka mata anda dan menangkapnya dengan tangan itu. Latihan solo? Gunakan dinding.

Kedaulatan Rehat
Pack Dalam More Work
Tidak kira berapa keras anda pergi di gym, anda mungkin boleh pergi lebih keras. Sebabnya: Anda menetapkan berat ke bawah antara set. "Kekal di bawah beban untuk keseluruhan proses itu dan kemudian segera melakukan satu set yang balistik stepups letupan langkah seperti atau pushups-akan merekrut neuron motor tidak aktif dan keadaan badan anda untuk mendapatkan kembali di bawah tekanan," kata Schaeffer. "Ia juga akan mencetuskan lonjakan hormon otot-bangunan."

MIX IT UP
Tambah Killer Gabung (lihat kanan) untuk pelan kecergasan anda. "Ini boleh menjadi sangat sukar, mental dan fizikal," kata Schaeffer. "Jadi jangan hanya mengisar melalui mereka. Memberi tumpuan kepada bentuk yang baik." Jika anda merasa borang anda tergelincir, gunakan berat badan kurang.

Kedaulatan Kemasan
Jika Anda End Perlahan, Anda Akan Lambat
Ramai orang berfikir kekuatan dan kardio sebagai entiti berasingan. Tetapi latihan jeda boleh memberi manfaat pada akhir senaman rintangan. "Badan anda akan mengingati dan menyesuaikan diri dengan apa yang ia lakukan terakhir dalam sesi latihan," kata Schaeffer. "Jika anda menamatkan perlahan, anda akan menjadi perlahan. Itulah sebabnya atlet saya menamatkan latihan mereka dengan speedwork."

HIT THE pembakar lanjut
Apabila lif terakhir dilakukan, naik basikal treadmill, pendayung, atau Airdyne selama 5 hingga 10 jarak. "Bagi setiap masa, pecut semua keluar selama 30 saat dan mendapatkan 30 saat," kata Schaeffer. "Tetapi jangan dail kembali terlalu banyak semasa pemulihan-I biasanya mempunyai Louie pecut pada 14 batu sejam dan kembali pulih 8."


PEMBUNUH Gabung
Aktifkan otot dan lemak obor dengan kedua-dua pasangan senaman kejam.

COMBO 1
Mencangkung
Pegang Barbell di seluruh bahagian atas belakang dan berdiri dengan kaki lebar bahu anda selain. Tolak pinggul anda kembali, bengkokkan lutut anda, dan menurunkan badan anda sehingga paha anda adalah sekurang-kurangnya selari dengan lantai. Jeda, kembali ke permulaan, dan ulangi.

Meningkatkan
Memegang Barbell di seluruh bahagian atas belakang anda, letakkan kaki kanan anda pada langkah atau bangku. Tolak badan anda sehingga kaki kanan lurus. (Pastikan kaki kiri anda tinggi.) Langkah ke bawah. Ulangi dengan kaki kiri anda. Teruskan seli kaki.

COMBO 2
Bench Press
Lie di belakang anda di bangku simpanan dan menahan Barbell atas dada anda menggunakan cengkaman overhand itu hanya di luar lebar bahu. Turunkan kepada 2 inci di atas tulang dada anda. Jeda, dan tolak kembali ke kedudukan permulaan.

Pushup letupan
Andaikan kedudukan pushup dengan lurus lengan dan tangan sedikit di luar lebar bahu. Bengkokkan tangan anda untuk menurunkan dada anda sehingga ia hampir menyentuh lantai. Kemudian tolak dengan daya yang cukup untuk tangan anda untuk meninggalkan lantai.

 

MPROLABS REAL BOOSTER - Herba Supplimen Untuk Lelaki Yang Natural & Lengkap. Memberi Manfaat Kepada Nafsu, Otot, Hormon Lelaki, Kolestrol & Metabolisma Badan

Comments


Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!