23
Ju
Bagaimana Untuk Menjadi Sokongan Jika Rakan Anda Mempunyai Masalah Zakar
23.06.2015 12:00

Hari ini saya ingin membincangkan bagaimana untuk menjadi rakan kongsi sokongan apabila pasangan anda berurusan dengan mati pucuk atau ejakulasi pra-matang.

Pendedahan pertama saya kepada isu-isu prestasi zakar datang ihsan episod Kawan yang saya menonton dengan ibu bapa saya. Dalam senario ini, khususnya, Ross dan Rachel baru sahaja selesai berkelah, dan bergolek di atas tanah yang membuat keluar. Rachel menarik diri dan menyeru, "Oh, madu, itu OK, ia berlaku kepada setiap lelaki," untuk yang Ross akan menjawab: "Itu bukan saya! Anda hanya dibawa ke kotak jus! "

Ibu bapa saya ketawa berdekah-dekah. Tidak mempunyai idea mengapa minuman yang tertumpah begitu kelakar, saya meminta penjelasan. Bertukar-tukar pandangan yang mengetahui, ibu bapa saya memberitahu saya bahawa saya mengetahui semasa saya dewasa. Sebagai seorang dewasa, saya tidak hanya memahami apa Rachel diandaikan berlaku pada hari itu, tetapi saya menghabiskan hampir separuh masa saya sebagai seorang ahli terapi seks bercakap mengenai jenis masalah.

Sebahagian besar pelanggan lelaki saya meneruskan terapi seks untuk menguruskan mati pucuk dan ejakulasi pra-matang. Perkara yang menarik ialah kebanyakan pelanggan ini adalah anak-anak muda. Kita cenderung untuk memikirkan ED dan PE yang berlaku terutamanya dalam penduduk selepas persaraan (seperti bagus puan-puan garam dan lada dalam semua iklan Viagra), tetapi pelanggan saya terutamanya dalam dua puluhan lewat mereka untuk tiga puluhan lewat.

Erektil atau isu orgasmic membangunkan dengan corak mustahil boleh diramal - lelaki yang mempunyai isu semakin keras atau ejakulasi terlalu cepat sekali, dan keraguan mula menjalar dalam hampir serta-merta. Semua manusia - walaupun orang muda jantan - mempunyai ereksi sekali-sekala dan / atau isu orgasmic. Zakar tidak selalu suka untuk bekerjasama. Kebanyakan lelaki memahami perkara ini secara rasional, tetapi mempunyai masa yang sukar menghadapi apabila ia benar-benar berlaku. Mereka mula memikirkan tentang hal itu pada setiap masa, peningkatan kebimbangan, dan masalah mula berlaku dengan kekerapan yang lebih besar dan lebih besar. Ia adalah jenis yang paling teruk berkeyakinan.

Kita semua boleh terjebak dalam kepala kita, tetapi saya tidak fikir kebanyakan wanita memahami sejauh mana kesan bola salji ini apabila ia datang kepada lelaki dan zakar mereka. Pada masa yang pelanggan saya mendarat di pejabat saya, mereka yang campur aduk besar saraf. "Saya tidak faham," mereka akan menyatakan, "semuanya baik sehingga masa itu satu!"

Seperti yang kita mula membongkar masalah ini bersama-sama, saya hampir sentiasa mendedahkan kehadiran rakan wanita yang tidak bertindak balas kepada masalah klien saya dengan cara yang paling sokongan. Saya tidak mengatakan ia salah wanita tersebut, atau tanggungjawab beliau untuk menetapkan sesuatu, tetapi saya mendengar tentang banyak wanita yang membuat sesuatu dengan cara lebih teruk.

Ambil diri anda kembali ke salah satu masa yang paling mengecewakan anda pernah menyaksikan masalah zakar. Mungkin anda telah berhadapan dengan zakar cepat deflating, dan serta-merta pergi ke suatu tempat diri dipersalahkan. Anda mungkin perlu berfikir, "Dia tidak dihidupkan oleh saya. Saya tidak cukup seksi. "
Iklan - Teruskan membaca di bawah

Atau mungkin zakar yang dipecat dari terlalu cepat, dan anda berasa teruk kecewa. Ini adalah reaksi yang saya dengar paling kerap, dan mereka berdua amat menyakitkan dengan cara mereka sendiri. Sekarang, bayangkan menggandakan bahawa ketidakselesaan, kekecewaan, dan rasa tidak selamat. Saya hampir boleh menjamin anda bahawa itulah bagaimana buruk lelaki di sebelah anda dirasai. Beliau kecewa, tetapi lebih teruk lagi, dia tahu dia membiarkan anda ke bawah. Dia berasa kebiri. Dia berasa di luar kawalan. Dia berasa besar.

Saya tidak fikir kita memberi lelaki kredit mencukupi untuk berapa banyak tekanan mendapat meletakkan di atas bahu mereka (dan bahagian-bahagian badan yang lain) apabila ia datang kepada seks. Skrip seksual standard kami menentukan bahawa lelaki harus menjadi initiators dan pemimpin. Mereka dijangka mendapat keras serta-merta dan kekal keras sepanjang interaksi. Mereka sepatutnya lepas seketika, tetapi tidak terlalu panjang. Kami bercakap tentang tubuh manusia di sini, bukan robot.

Budaya kita berjenaka tentang lelaki mahu seks di mana sahaja dan bila-bila masa, tetapi realiti yang saya lihat dalam pejabat saya adalah orang-orang yang merasa lemas oleh jangkaan seksual dan tekanan prestasi. Lelaki yang benar-benar memerlukan kasih sayang kami.

Saya tidak di sini untuk menghukum. Saya juga telah bersalah kerana kurang daripada yang optimum jawapan kepada masalah zakar. Saya telah melakukan segala-galanya saya akan memberitahu anda tidak lakukan. Ia adalah mengecewakan apabila zakar yang tidak bertindak balas dengan cara yang anda mahu ia, dan ia boleh menjadi sukar untuk tidak fikir ia adalah mengenai anda. Tetapi anda akan mempunyai banyak kejayaan yang lebih mendapat parti kembali ke landasan - sama ada dalam pendirian satu malam atau hubungan jangka panjang 0- jika anda mengikuti garis panduan ini:

    Taatlah kamu kepada Aturan Emas. Bersopan santun! Berbuat baik! Fikirkan tentang bagaimana anda mahu dia bertindak balas jika anda mempunyai isu-isu. Rolling mata anda atau melompat dari katil dalam marah-marah tidak akan berbuat salah seorang daripada anda apa-apa nikmat.
    Mengakui bahawa dia tidak sepenuhnya mengawal tubuhnya dengan masa itu, dan berfikir tentang bagaimana menakutkan iaitu. Anda telah mendapat semua tekanan ini yang dinyatakan di atas dan jangkaan pada bahagian ini satu tubuh anda, dan tiba-tiba ia tidak melakukan apa yang anda mahu ia lakukan. Salah satu saat yang paling berkesan dalam kerjaya saya adalah apabila salah satu pelanggan saya menyifatkan keganasan yang hina yang mengiringi masalah prestasinya. Ia akhirnya klik untuk saya, dan saya rasa lebih banyak lagi simpati daripada yang pernah saya ada sebelum ini.
    Menghargai hakikat bahawa anda berdua mahu perkara yang sama (kecuali dia jerk, tetapi itulah ruangan yang berbeza). Kamu berdua mahu melakukan hubungan seks. Kamu berdua mahu memenuhi antara satu sama lain. Anda berdua kecewa dan tidak pasti apa yang perlu dilakukan apabila masalah timbul. Anda berada di pasukan yang sama!
    Berikan dia beberapa jaminan lisan dalam masa ini. Mengatakan sesuatu sepanjang garis, "Hei, ia bukan satu masalah besar, mari kita berehat untuk kali kedua." Cadangkan aktiviti yang berbeza seperti, "Bagaimana pula anda menyentuh saya?" Anda juga boleh bertanya jika ada apa-apa yang anda boleh lakukan untuk membantu ("Ingin saya turun ke bawah pada anda?"), tetapi cuba untuk tidak infantilizing dengan nada anda.
    Buka definisi anda jantina, terutamanya jika dia mempunyai isu-isu zakar kerap. Jika anda berada dalam hubungan yang hetero, anda tidak sentiasa perlu melakukan hubungan seks p-dalam-v untuk mempunyai masa yang baik, malah, lebih banyak anda belajar untuk keseronokan antara satu sama lain dengan cara yang berbeza, tekanan lebih banyak anda mengambil off zakarnya.
    Begitu juga dengan tidak membiarkan orgasma beliau menentukan akhir interaksi seksual. Anda masih boleh mempunyai sexytimes menyeronokkan bersama-sama tanpa kehadiran ereksi.
    Jangan mengambil sendiri. Lebih mudah berkata daripada dilakukan, saya tahu, tetapi ia benar-benar tidak mengenai anda sebahagian besar masa. Perasaan kesedaran diri dan tidak selamat boleh datang, tetapi membuat pilihan untuk tidak bertindak ke atas mereka.

Sekian banyak daripada nasihat ini benar-benar hanya berkisar pada empati asasi manusia. Jika kita boleh mengambil kedua untuk keluar dari kepala kita sendiri dan menyedari bahawa orang yang di hadapan kita mempersoalkan kejantanan sangat di ketika itu, kita boleh menjadi rakan kongsi yang lebih baik. Berikut adalah untuk boners sihat dan bahagia untuk semua!

 

BATHMATE FAMILY - Pam Hidro Untuk Senaman Lelaki Yang Memudahkan Dengan Teknologi Paling Moden & Menenangkan

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!