11
Ap
Lihat Cara Membuat Zakar Anda Lebih Besar tanpa Pil
11.04.2015 10:23

Jika anda datang ke sini untuk mencari sama ada atau tidak ia adalah mungkin untuk benar-benar meningkatkan saiz zakar anda secara semulajadi, jawapannya adalah YA (untuk ramai manusia, anyway) - jika anda tahu apa yang anda lakukan. Percaya atau tidak, terdapat kaedah di luar sana yang boleh membantu anda mencapai sehingga 3-4 inci pertumbuhan, dengan syarat bahawa anda menggunakan teknik yang betul dan peranti. Jadi jika anda telah merasakan kesan daripada zakar purata yang lebih kecil atau hanya ingin meningkatkan batang anda sedikit, sila tahu bahawa anda mungkin boleh mendapatkan TANAH, hasil yang ketara dengan mengetepikan hanya beberapa minit setiap hari. Walaupun tiga atau empat inci mungkin tidak bunyi seperti banyak, bayangkan apa yang sebenarnya akan kelihatan seperti apabila ditambah kepada panjang semasa zakar anda. Saya agak pasti yang akan menjadi tambahan yang dialu-alukan untuk cukup banyak setiap lelaki di luar sana.

Semua manusia membayangkan apa yang ia akan akan suka untuk mempunyai batang yang lebih besar pada satu ketika dalam hidup mereka, dan satu-satunya cara yang anda boleh berharap untuk menjadikannya satu kenyataan, adalah dengan mengambil tindakan KEEMASAN. Mempunyai zakar yang lebih besar bermakna beberapa perkara untuk kebanyakan lelaki, tetapi yang paling penting anda tidak lagi perlu berasa malu ketika menyambungkan dengan seseorang buat kali pertama, atau terperangkap tertanya-tanya apa yang mereka akan berfikir zakar anda apabila mereka melihatnya. Dengan batang yang lebih besar, anda boleh mula mempunyai hubungan seks dengan keyakinan, dan tahu bahawa anda akan dapat untuk membantu mana-mana kekasih ... SEBARANG masa.

Saya tahu bagaimana rasanya, kerana saya telah berada di sana seperti anda. Saya biarkan zakar kecil memegang saya kembali untuk tahun, dan akibat Saya terlepas banyak peluang pada mendapat dibentangkan kerana saya malu bahawa gadis akan ketawa saya keluar dari bilik apabila dia melihat apa yang saya telah pembungkusan. Nasib baik, terdapat banyak pilihan yang tersedia untuk lelaki yang mempunyai ditakuti "zakar kecil," dan saya dapat mencari beberapa kaedah yang membantu saya mendapat beberapa keputusan yang menggerunkan. Kegemaran peribadi saya adalah pam berasaskan air dipanggil Penomet, (lebih kepada orang-orang di bawah), tetapi banyak orang juga telah melaporkan kejayaan dengan regangan (jelq) rutin yang anda lakukan dengan hanya tangan anda.

Kita tahu bahawa ramai lelaki lebih suka kaedah semula jadi untuk mendapatkan batang yang lebih besar, jadi kami akan memperkenalkan anda kepada salah satu yang paling hangat di internet yang pertama ...

Yang TERBAIK Program Peningkatan Maha Asli Lelaki?

Purata Penyembuhan Zakar (Saya ahli) adalah sistem teknik pembesaran semula jadi yang dicipta oleh pakar seksual, Musa Hungar, yang dilaporkan boleh membantu membuat ereksi anda lebih lama dan lebih keras. menjerit wanita muda dalam ekstasi

Apabila anda mendaftar dengan APC anda mendapatkan akses segera kepada sistem mereka secara semula jadi untuk membesarkan zakar anda, dan bahagian yang terbaik adalah semua yang anda perlukan adalah tangan anda. Secara peribadi, saya suka untuk melontarkan Penomet masuk dengan rutin saya, tetapi jika anda berada di bajet yang ketat, program Musa adalah tempat yang baik untuk memulakan - ia menunjukkan anda lelaki latihan yang tepat telah menggunakan selama beribu-ribu tahun untuk mendapatkan yang lebih besar zakar, dan memperbaiki kehidupan seks mereka.

Terdapat beberapa faktor yang membuat APC yg menonjol dari program-program lain di luar sana, tetapi salah satu bahagian kegemaran saya adalah Musa 'tidak masuk akal, pendekatan mudah. Dia tidak memenuhi kamu dengan sekumpulan maklumat yang anda tidak perlu, tetapi sebaliknya menunjukkan anda bagaimana untuk menggunakan kaedah beliau supaya anda mudah-mudahan boleh mencapai keputusan yang maksimum.

Selain APC, beliau juga melemparkan dalam beberapa bonus percuma yang menggerunkan pada dasarnya panduan yang berbeza untuk melakukan hubungan seks yang lebih baik. Ini akan membantu anda bertahan lebih lama di atas katil dan diharapkan mengajar anda teknik-teknik untuk memberi wanita anda keseronokan yang dia layak. Mereka adalah satu-mesti mempunyai untuk mana-mana lelaki yang mahu untuk bertahan lebih lama di atas katil, atau hanya mendapat lebih baik pada hubungan seks. Dalam kejujuran semua, ramai wanita tidak terlalu bimbang tentang saiz zakar lelaki, tetapi mereka pasti melakukan mahu seorang lelaki yang tahu apa yang dia lakukan di dalam bilik tidur. Dengan bantuan APC ini, anda boleh mendapatkan batang yang lebih besar, DAN mempelajari semua rahsia untuk menjadi seorang kekasih yang hebat, jadi anda akan mempunyai semua asas anda dilindungi.

Dengan semua itu yang berkata, kita pasti mengesyorkan menyemak APC ...

KEGEMARAN Hydro Pump kami: GmbH UPL Pengedaran

The Penomet adalah salah satu pam baru di pasaran yang jatuh ke dalam kategori berasaskan air, tetapi ia sebenarnya jauh lebih canggih daripada itu. Ia adalah salah satu daripada hanya peranti di luar sana yang telah terbukti secara saintifik untuk menghasilkan keputusan TANAH.

Apabila anda mula-mula mula menggunakan binatang ini, anda akan dapat melihat perbezaan ketara dengan saiz zakar anda dalam masa 15 minit, yang cukup luar biasa apabila anda berfikir tentang hal itu. Ini adalah salah satu daripada hidro kualiti tertinggi di pasaran hari ini, jadi jika anda sedang mencari alat yang boleh membantu anda mencapai keputusan yang maksimum, maka Penomet pasti perlu berada dalam senarai anda. Plus, ini adalah pam hanya terbukti secara saintifik, yang "disahkan" - yang bermaksud ia direka dengan keselamatan anda dalam fikiran.

Apabila anda membeli Penomet, mereka memberikan anda akses kepada jadual pam, yang menunjukkan anda yang lain rejim tepat telah digunakan untuk mendapatkan hasil yang paling mengesankan. Jadi, anda tidak tertanya-tanya berapa lama anda perlu untuk mengepam, atau berapa kerap - mereka meletakkan ia semua keluar untuk anda.

Berikut adalah beberapa sebab-sebab mengapa kita TIDAK kagum dengan pam ini:

    Lebih besar & Fuller Ereksi - AKA, SEKS lebih memuaskan
    Anda boleh melihat perbezaan BESAR dalam PERTAMA 15 Minit
    Terbukti secara saintifik untuk Membuat Lelaki LEBIH BESAR!
    Potensi untuk Keuntungan Satu hingga Tiga Inci Panjang!
    Bangun untuk zakar yang lebih tebal 30 Peratus
    Satu Tahun Jaminan Wang Kembali

Seperti yang anda boleh lihat Penomet berbeza dengan pam vakum standard kerana ia bergantung kepada air untuk membina sedutan, tetapi ia juga adalah pam SAHAJA yang mempunyai sistem "gaiter" yang membolehkan anda 5 pilihan yang berbeza, meningkatkan keselesaan dan kemudahan penggunaan . Jenis-jenis pam juga dikenali sebagai hydropumps kerana air yang terlibat, dan ia dimaksudkan sebagai satu cara untuk menjalankan batang anda - yang bermaksud bahawa anda boleh menggunakannya semasa mengambil mandi atau pancuran. Menurut pengeluar, jika anda menggunakan perkara-perkara ini pada biasa maka anda boleh menyimpan zakar anda super sihat, lebih keras, dan mempunyai ereksi yang bertahan lebih lama lagi. Selain SEMUA bahawa dengan penggunaan tetap ramai lelaki telah melihat peningkatan panjang sehingga 3 inci, dan kekalahan peningkatan 30% dalam lilitan!

Satu lagi perkara yang saya benar-benar suka ialah apabila anda membeli Penomet, mereka memberikan anda akses kepada jadual pam, yang menunjukkan anda yang lain rejim tepat telah digunakan untuk mendapatkan hasil yang paling mengesankan. Jadi, anda tidak tertanya-tanya berapa lama anda perlu untuk mengepam, atau berapa kerap - mereka meletakkan ia semua keluar untuk anda. Oleh itu, anda pasti akan mahu untuk berpegang kepada saranan pengilang untuk mengelakkan meletakkan diri anda pada risiko kecederaan, dan yang sama boleh dikatakan dengan mana-mana teknik pembesaran atau produk yang anda membuat keputusan untuk mencuba.

Pilihan Pembesaran lain ...
Peregangan (Dengan Tangan)

Salah satu cara yang tertua dan paling terkenal untuk mendapatkan wang yang lebih besar adalah dengan hanya tarik keluar. Ini mungkin bunyi jenis pelik, tetapi stretchingthere zakar sebenarnya adalah benar-benar lama (kuno lebih sesuai!) Kaedah untuk berbuat demikian yang biasanya dirujuk sebagai "jelqing" atau dari segi orang biasa, "regangan" batang anda. Jika anda melakukan carian untuk jelqing talian anda akan mendapat satu tan keputusan, dan benar-benar carian Google cepat akan kembali lebih daripada 430,000 keputusan, jadi ada satu tan maklumat di luar sana mengenai topik ini. Kami telah cuba untuk memilih maklumat yang paling berguna jelqing yang kita dapat mencari, yang kita akan meliputi lebih terperinci di bawah.

Kebanyakan anda mungkin di sini kerana anda tidak mahu menggunakan pilihan pembesaran seperti pil, pam, atau apa sahaja yang lain contraptions pelik mungkin di luar sana, di mana regangan mungkin kaedah untuk anda. Dengan mana-mana pilihan pembesaran walaupun, anda mesti memberi amaran - mereka datang dengan risiko kecederaan, dan anda perlu berhati-hati bahawa anda tidak akan menyebabkan kerosakan kekal pada zakar anda - tuan tahu, tidak mahu lelaki itu! Jadi, jika anda memutuskan untuk mencuba mana-mana kaedah-kaedah ini, pastikan anda sedar apa-apa dan semua risiko yang terlibat, dan mendengar badan anda! Jika anda mula perasan sebarang perubahan yang seolah-olah tidak betul, maka ia mungkin yang terbaik untuk menghentikan serta-merta dan daftar masuk dengan doktor anda!

Kita juga perlu menambah, bahawa anda tidak harus cuba, membaca, atau menonton SEBARANG barangan ini melainkan jika anda adalah sekurang-kurangnya 18 tahun ... tidak ada yang lebih muda daripada yang perlu cuba SEBARANG teknik ini!

Jadi dengan semua itu, mari kita turun ke perniagaan!

Bagaimana jelq

Dari kajian kami, zakar regangan dilakukan melalui satu siri langkah-langkah yang berulang, yang jika dilakukan dengan betul boleh menambah mana-mana sahaja dari 2-4 inci panjang dan lebar zakar anda. Ia semacam dilakukan dalam gerakan yang sama seperti yang anda bayangkan seseorang memerah susu lembu, dan boleh dilakukan sehingga 20 minit atau lebih sehari. Berikut adalah buruk cepat daripada langkah-langkah yang terlibat dan jangka masa bagi melakukan mereka:

    Teknik Pertumbuhan zakar yang mengambil masa 5 hingga 20 minit sehari
    Boleh dilakukan sehingga 5 hari seminggu
    Apabila segala-galanya dilakukan dengan betul, ia harus betul-betul selamat (tetapi periksa dengan doktor anda terlebih dahulu!).
    Boleh tidak dilakukan dengan hanya tangan anda
    Sebelum bermula, pastikan anda mahir sepenuhnya tentang bagaimana untuk melakukannya, untuk memastikan keselamatan anda!

Langkah seterusnya bagi jelqing memerlukan proses pelbagai langkah yang memerlukan penjelasan yang agak panjang, jadi kita akan serahkan kepada pakar-pakar menjelaskan:

Teknik jelqing seperti tidak terlalu rumit, tetapi anda pasti ingin tahu apa yang anda lakukan SEBELUM anda memulakan! Jika anda tidak merasa selesa sama sekali cuba pada anda sendiri, maka kita syorkan anda mematuhi bimbingan program yang direka yang menggariskan langkah langkah demi proses yang TEPAT. Ini membantu mengurangkan risiko kecederaan, dan memastikan bahawa anda mencapai keputusan yang maksimum. Dan seperti biasa, anda akan mahu untuk memeriksa dengan doktor sebelum mencuba apa-apa sahaja untuk membesarkan program, teknik, atau peranti.
 Zakar Extenders (Pengusung) peregang zakar

Perkara-perkara ini adalah jenis seperti pam zakar, dalam bahawa anda melampirkannya ke zakar anda sehingga untuk berbicara, tetapi mereka bekerja dengan sebenarnya regangan zakar anda dan bukannya menggunakan udara atau air yang mengepam lakukan, seperti yang anda mungkin boleh lihat dari gambar. Walaupun anda tidak boleh sentiasa pastikan apa yang akan benar-benar membantu anda mendapatkan batang yang lebih besar dan lebih tebal, namun ia ada beberapa data di luar sana di extenders yang cukup menggalakkan. Dalam perjalanan penyelidikan kami, kami terserempak dengan satu artikel dari Majalah TIME ... ya, MASA, yang mencadangkan penyelidik mendapati beberapa bukti bahawa perkara-perkara ini boleh menghasilkan keputusan yang KEKAL, jadi lawati link untuk maklumat lanjut mengenai kajian itu.

Para pengusung kita fikir kelihatan yang paling terkemuka ialah SizeGenetics Extender, dan terdapat satu tan barangan yang boleh didapati mengenai pengusung talian, jadi kami pasti mengesyorkan membaca sehingga pada alat-alat ini. Oleh itu, berita baik di sini adalah bahawa jika anda adalah sangat gigih, anda boleh mempunyai satu pukulan pada melihat hasil yang kekal, tetapi bersedia untuk berpegang dengannya! Tetapi, berhati-hati pembeli, kerana tidak semua extenders adalah sama - jadi pastikan anda tidak membeli limau!
Pam zakar
HydroPumps

The Penomet yang telah dinyatakan di atas adalah salah satu model kegemaran kami hydropumps, dan kita akan menilai Bathmate sebagai kedua SANGAT dekat. Sebagaimana namanya, alat-alat ini menggunakan air untuk membantu membina sebuah tindakan sedutan yang bagus dan selesa, yang membantu merangsang pertumbuhan zakar dalam semua bidang hak, yang bermaksud bahawa jika anda menggunakan mereka cara mereka bertujuan untuk digunakan, anda perlu mudah-mudahan menjangka untuk melihat ereksi yang lebih besar dan lebih kukuh. Pembuat yang Penomet adalah bangga untuk menyatakan bahawa pam mereka berasaskan saintifik, dan ternyata bahawa adalah untuk sebab yang baik.

Pam Tradisional

Pada ketika ini dalam penyelidikan kami, ia seolah-olah seperti tradisional pam sedutan / udara yang anda lihat ke kanan anda tidak menjadi tujuan, terutamanya bagi orang-orang yang mempunyai masalah mati pucuk ... jadi jika anda jatuh ke dalam kategori ED, mereka mungkin bernilai check-out , selepas berunding dengan doktor anda terlebih dahulu sudah tentu. Guys dengan ED boleh melihat beberapa manfaat daripada menggunakan mereka, mereka akan stillPenis-Pumps-do-mereka-kerja perlu memutuskan jika keinginan mereka untuk zakar yang lebih besar, mendirikan berbaloi. Pam ini biasanya bekerja dengan tindakan vakum-jenis, dengan jenis silinder peranti yang menarik udara masuk dan keluar dari peranti. Mereka kadang-kadang termasuk cincin yang anda pakai pada pangkal zakar anda yang membantu memegang darah tambahan di dalam. Pada asasnya anda tetap Johnson anda di pam dan tindakan menghisap itu membawa masuk lebih banyak darah, dan hasilnya adalah ereksi yang muncul untuk menjadi lebih lama dan penuh. Anda akan membaca semua jenis barangan di luar sana yang mengatakan bahawa keputusan perkara-perkara ini boleh menjadi kekal, tetapi apabila kita diperiksa satu sumber yang kita benar-benar percaya, WebMD, mereka tidak begitu pasti tentang kesan-kesan tahan lama daripada perkara-perkara ini. Malah, mereka berkata keputusan ini hanya sementara dan hanya bertahan semasa anda pada cincin. Dan selain itu, jika anda menggunakan pam selama lebih daripada 20 hingga 30 minit setiap kali anda mengambil risiko kerosakan kekal. Apabila kita membaca bahawa, ia dibuat ia cukup jelas bahawa jika anda benar-benar mahu pergi laluan pam, anda perlu pastikan anda benar-benar memberi perhatian saranan pengilang supaya anda boleh mengelakkan daripada merosakkan diri sendiri. Juga, ia bunyi seperti mereka memberikan anda peningkatan saiz yang sementara, dan jika anda menyimpan cincin di kaki maka ia boleh membenarkan anda untuk berpegang kepada yang saiz tambahan dan lilitan semasa membuat cinta. Tetapi, terdapat risiko yang dikaitkan dengan cincin zakar, jadi menyedari mereka dan pastikan anda tidak menjaga mereka terlalu lama sama ada, atau jika tidak, ia mungkin bermakna masalah!

Jika anda baru kepada proses ini di sini adalah beberapa faktor-faktor lain yang perlu diingat:

1. Ramai wanita pasti lebih suka lelaki dengan zakar lebih tebal dan lebih lama. Tidak ada yang mempertikaikan satu ini. Lilitan lebih anda boleh menambah hanya akan menambah kepada keseronokan yang anda mampu untuk mengadakan peruntukan bagi pasangan anda. Kajian telah menunjukkan bahawa wanita lebih suka melihat seorang lelaki dengan zakar yang lebih besar, jadi jika anda hanya membungkus beberapa inci, mendapatkan zakar yang lebih panjang akan menjadi satu perkara yang baik. Juga, dari sudut penampilan, saya tahu kebanyakan orang lebih suka untuk menambah beberapa panjang, supaya mereka dapat merasa yakin berjalan di sekitar bilik tidur telanjang ... cara sama ada ia sudah tentu tidak akan perkara yang cedera dalam seks-jabatan jika anda boleh menambah beberapa inci.

2. Jangan mengharapkan untuk mendapatkan batang gergasi semalaman. Kebanyakan program di luar sana memerlukan sedikit masa dan pematuhan ketat kepada garis panduan yang mereka berikan. Tetapi dari apa yang kami dapati, jika anda mengikuti pelan yang betul, dengan teknik yang betul anda diharapkan boleh mengharapkan untuk melihat beberapa pertumbuhan yang baik sekurang-kurangnya.

3. Apa kerja-kerja untuk satu lelaki, tidak dijamin untuk bekerja untuk yang lain. Banyak program dan alat-alat yang telah kita mencari laporan beberapa keputusan pembesaran menggerunkan, tetapi itu tidak bermakna bahawa semua orang boleh mengharapkan keputusan yang sama. Ini semua akan bergantung kepada komitmen anda kepada pertumbuhan, bagaimana ketat anda mematuhi program yang ditetapkan, dan dalam beberapa kes, badan anda tidak boleh bertindak balas dengan cara yang akan membolehkan anda untuk mencapai saiz kenaikan sama. Sama ada cara, satu-satunya cara anda akan mengetahui sama ada atau tidak ia akan bekerja untuk anda, adalah jika anda mencubanya. Kebanyakan kaedah dan program yang kami terangkan menawarkan beberapa bentuk jaminan wang dikembalikan, jadi jika anda tidak mendapat hasil yang anda cari, anda boleh meminta untuk mendapatkan wang anda kembali!

Pilihan zakar berkembang termasuk segala-galanya daripada pam untuk pengusung, dan juga pil dan makanan tambahan, jadi memilih daripada satu atau dua daripada ini boleh menjadi satu keputusan yang sangat sukar. Kita tahu bahawa kebanyakan lelaki di sini mahu menggunakan kaedah pembesaran semulajadi, seperti Purata Zakar Penyembuhan yang telah dinyatakan di atas, yang adalah mengapa kami mengambil keputusan untuk memperkenalkan anda terlebih dahulu. Seterusnya kita akan bercakap tentang satu kaedah yang anda boleh cuba sendiri, yang dipanggil "jelqing," dan kemudian beralih kepada beberapa pilihan yang ada yang lain.

Sekarang untuk beberapa perkara yang lain di luar sana ... beberapa kerja barangan ini, beberapa tidak, dan beberapa membawa risiko besar kecederaan kekal, jadi berhati-hati pembeli! Seperti mana-mana program pembesaran, teknik, atau peranti, anda perlu sedar akan risiko yang terlibat, dan membuat keputusan untuk diri sendiri sama ada atau tidak anda bersedia untuk meletakkan diri anda dan kelelakian anda dalam apa yang mungkin boleh menjadi kedudukan menimbulkan curiga. Apa sahaja yang anda membuat keputusan untuk mencuba, anda akan mahu untuk menyiasat dengan teliti, dan membaca terma-terma dan syarat-syarat yang ditawarkan oleh syarikat yang menghasilkan produk. Dengan semua itu yang berkata, di sini terdapat beberapa kaedah di luar sana yang ramai lelaki telah mencuba, dan terdapat banyak orang-orang yang telah dilaporkan dapat melihat hasil AMAZING, jadi memberikan mereka pukulan ... anda akan gembira anda lakukan .

Pil

Odds adalah jika anda berada di halaman ini, anda ingin mendapatkan peni yang lebih panjang dan lebih tebal, tanpa menggunakan pil, tetapi kita masih berasa seperti mereka berhak yang disebut. Pil adalah satu lagi pilihan yang ramai lelaki menganggap menggunakan untuk pertumbuhan zakar. Ulasan kelihatan bercampur-campur pil zakar membesar atau pil yang membuat largersupplements batang anda, jadi untuk sekarang kita akan mengesyorkan bahawa anda mengelakkan apa-apa dadah atau suplemen yang mendakwa bahawa ia boleh memberikan anda pakej yang lebih besar. Sejauh telah kita bimbang ia kelihatan sangat tidak mungkin bahawa pil yang sebenarnya akan membuat batang anda lebih besar, dan jika ia berbuat demikian, tidak akan dimarahi bahawa anda keluar sedikit? Saya tidak pasti saya akan mahu meletakkan sesuatu seperti itu di badan saya semua dalam nama ereksi yang lebih besar. Sekarang ini bukan untuk mengatakan bahawa terdapat sebenarnya mungkin pil yang boleh memberikan boners penuh anda membantu mengekalkan ereksi lebih lama, kerana sudah tentu perkara seperti Viagra dan Cialis telah terbukti untuk mencapai matlamat tersebut, tetapi apabila ia datang kepada pertumbuhan zakar tulen, kita 'd mengesyorkan anda melihat pilihan yang berbeza!

Satu pil yang kita tidak mencari dalam penyelidikan kami telah dipanggil MaleExtra, dan manakala ia datang dari sumber yang kita nilai dan mempunyai keyakinan penuh dalam, ia akan terpulang kepada anda untuk membuat keputusan jika ia sesuatu yang anda ingin mencuba. Sudah tentu kami cadangkan melakukan kajian menyeluruh anda sendiri jika anda memutuskan untuk pergi laluan pil, supaya anda tahu apa yang anda meletakkan di dalam badan anda.

Pembedahan

zakar-surgeonAlright, kita akan mengurangkan hak untuk mengejar di sini - anda benar-benar ingin mengelakkan pembedahan pembesaran jika anda boleh! Jelas sekali jika anda mempunyai micropenis atau beberapa keadaan serius lain, mungkin terdapat satu senario di mana pembedahan masuk akal, tetapi untuk purata Joe di luar sana, anda tidak akan mahu untuk mempertimbangkan pembedahan apabila anda melakukan sedikit penyelidikan. Ini bukan untuk mereka yang lemah semangat, tetapi jika anda tidak percaya kami hanya melakukan carian imej Google cepat, dan anda akan segera melihat apa yang kami maksudkan!

Selain hakikat bahawa ia kelihatan kejam jika anda hanya melihat gambar, ia tidak akan menjadi satu pilihan yang dudes di luar sana jika untuk kenyataan mudah bahawa ia adalah jauh dan jauh yang paling mahal. Kami akan menyelamatkan anda gambar-gambar prosedur jahat ini, tetapi bukan sahaja pembedahan pembesaran zakar kaedah yang termahal, ia juga muncul untuk membawa risiko yang paling. Menurut WebMD, tidak ada satu organisasi tunggal perubatan yang memberikan OK untuk prosedur ini, jadi itu. Juga, mempertimbangkan kemungkinan kerosakan saraf, jangkitan serius, ketidakupayaan untuk mendapatkan keras, dan kehilangan kepekaan, dan anda mungkin tidak mahu menyelam dengan kerusi operasi! Jika anda set mati pada pilihan ini, dan anda mempunyai akaun bank untuk membuat ia berlaku, maka dengan segala cara, penyelidikan itu website saya, tetapi apa yang kita telah membaca ia tidak muncul untuk menjadi pilihan yang sangat baik !

Pemikiran Akhir ...

Seperti yang anda lihat terdapat banyak cara untuk mengembangkan pakej anda, dan jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan, jalan raya boleh mendapatkan cukup rumit. Jika anda benar-benar mahu meningkatkan saiz anda, sangat digalakkan mencuba salah satu daripada beberapa kaedah yang hebat yang kami memperkenalkan anda ke atas, tetapi akhirnya salah satu perkara pertama yang anda harus faham, adalah bahawa saiz pakej anda tidak sentiasa yang penting kepada seorang wanita. Sering kali keyakinan manusia adalah isu sebenar, dan sama ada atau tidak mereka adalah dengan seorang lelaki atau wanita yang baik dengan zakar yang lebih kecil, mereka masih merasa perlu untuk mendapatkan lebih besar.

Sebelum anda cuba mana-mana teknik pembesaran atau peranti, daftar masuk dengan doktor anda terlebih dahulu. Juga, pastikan anda membaca semua arahan dengan teliti dan mengikuti mereka dengan tepat kerana mereka diletakkan supaya anda tidak mencederakan diri sendiri - Allah mengetahui, tiada siapa yang mahu itu!

Jika anda benar-benar ingin mendapatkan zakar yang lebih besar, kita telah menggariskan beberapa pilihan yang cukup baik di atas, dan kami juga berkongsi dengan anda perkara-perkara yang anda akan mahu untuk mengelakkan. Dengan semua itu, kita masih perlu bertanya apa yang wanita-wanita (atau dudes) MEMANG berfikir? Di bawah anda akan menemui beberapa video dan pautan yang boleh membantu menjawab beberapa soalan-soalan ini!

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!