03
Ju
Masaalah kelamin lelaki-lemah syahwat dan mati pucuk
03.07.2015 10:06

Lemah syahwat atau mati pucuk antara penyakit kronik yang paling di geruni oleh kaum lelaki.saya ingin kongsikan berberapa fakta dan pencegahan penyakit ini,setiap lelaki di atas muka bumi ini telah di kurniakan senjata sulit oleh yang Esa.Alat kelamin antara angota tubuh badan lelaki yang  paling sensetif ,berupa urat sendi dan di lingkari salur darah serta di baluti kulit,keadaan fizikal yang menguncup,kendur,lembik  dan bila ada nya rangsangan,maka situasi ini akan berubah menjadi keras,membesar dan memanjang,dan ini di namakan mormal.

Apa itu LEMAH SYAHWAT ATAU MATI PUCUK?
Lemah syahwat atau mati pucuk,iaitu alat kelamin atau zakar lelaki gagal berfungsi,tiada sebarang tinda balas seperti danging mati.

  Lemah syahwat akan terjadi ~>

●> Apabila berlaku nya kecederaan otot di bahagian urat ke bahagian kelamin lelaki,kecederaan seperti ini ni biasanya berlaku bila melakukan sesuatu aktiviti yang berat,seperti memikul,mengangkat dengan cara yang tak betul,

●> Berlaku satu geseran yang kuat berlaku,seperti Onani keterlaluan,antara faktor membuatkan hilang nya daya sensetif di alat kelamin lelaki,dan ini juga berupaya mengibatkan syahwat menjadi lemah dan akhir nya mati pucuk.

●> Terjatuh akibat kemalangan di mana berlaku sesuatu hentakan kuat di bahagian alat kelamin,sehingga berlakunya saraf gagal berfungsi,atau putus di antara urat dalam kelamin yang amat sensetif.

●> Pengambilan ubat terlarang secara berlebihan,seperti dadah dan sebagainya,kerana segala sendi atau tubuh badan kita di kawal oleh otak.kerana tindak balas dari ubat terlarang akan melemahkan kepekaan pada penis.menghidu gam atau ketagih gam,antara punca lemah syahwat yang sirius.

●> Di rotan di bahagian punggung juga mampu merosak kan aliran darah dan mencedera kan sarat ke kemaluan,dan ini juga punca syahwat menjadi lemah.

●> Merokok dalam kuantiti yang banyak,minum minuman beralkohol dan sebagai nya.

●> menggunakan seluar dalam atau seluar yang ketat,serta berada di suhu yang panas.

●>kecederaan di bahagian kerandut zakar.

●> pengambilan ais dalam tempoh masa panjang atau kerap.

#ingin tahu petanda bakal mati pucuk atau lemah syahwat dan tanda seseorang itu adalah pesakit lemah syahwat?

Petanda yang akan di alami oleh individu yang mempunyai penyakit lemah syahwat,terasa sejuk di bahagian pangkal alat kelamin walaupun dalam cuaca panas,ejakulasi atau pancutan lemah seakan - akan mengalir bukan,selalu lesu,tidak bermaya.kebas di bahagian sensetif( muncung atau kepala zakar)

Petanda dari pesakit yang telah menghidapi lemah syahwat,akan menunjuk kan pergerakan lemah,cara percakapan seperti tidak bermaya,alis mata  seakan melengkung atau cengkung.pandangan kurang jelas,dan ada juga yang mengalami keguguran rambut, kurang daya tahan,seperti mudah lemah bila di geletek.

#petua untuk mengetahui sejauh mana kekuatan ejakulasi anda dan mengetahui sejauh mana kuat nya senjata anda ketika di medan perang,cara nya,anda duduk di lantai bengan kedua kaki di hulur kehadapan,kamudian cuba genggam ibu jari kaki,tarik dan mampu kah buku lali anda menjejaki atau menyentuh kerandut buah zakar.Jika boleh,anda masih Raja di gelanggang asmara.TETAPI jika tidak,AWAS.....Anda bakal di senaraikan di antara pesakit lemah syahwat atau di ambang mati  pucuk.

Lindungi senjata sulit anda dari sebarang kecederaan serius,kerana ia umpama nyawa dalam institusi rumah tangga,bak kata bijak pandai,bini lawa mengalahkan model,rumah besar,kereta mewah 5-6 buah,duit berjuta-juta,TETAPI jika burung nya patah sayap dan tidak mampu terbang,apa guna nya semua itu.

Buat masa ini belum ada satu pun rawatan khusus untuk menyembuhkan mati pucuk dengan sempurna seperti sedia kala,kecuali berjumpa dokter pakar sakit tuan dan menelan kos  yang tinggi,kaedah urutan batin dan kaedah menudut dan memampat kan tekanan darah melalui pam vacum yang disyor kan oleh dokter.

Bertindak sebelum menjadi mangsa kegelapan rumah tangga,kurang kan makanan berkolestrol tinggi,banyak kan mengambil sayuran segar seperti ulam dan sayur yang di masak tidak cukup matang,kurang kan pengambilan ubat penahan sakit keterlaluan seperti panadol dan sebagai nya.banyakan kan sayruan berkacang seperti kacang panjang,kacang botol dan makanan kekacang.

Petua orang tua,jika ingin kan senjata hebat di ranjang,makan telur separuh masak dengan madu dan di tambah serbuk lada sulah ~> tetapi belum ada dalil soheh dari dokter mengesah kan petua tersebut,kepada yang dah tersenarai pendek pesakit lemah syahwat,Jangan merasa rendah diri,ingat tiada satu pun penyakit  dalam dunia ini yang tiada penawar nya kecuali Mati !.

Bagi mengatasi masalah yang tersebut diatas anda boleh mencuba Top Man 3 Herba Ubat Kuat Lelaki sebagai penyelesaian.

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!