29
Ju
Pheromones Terbaik Untuk Lelaki
29.06.2015 08:46

Juga saya akan menunjukkan kepada anda ... kerana saya telah melakukan satu tan penyelidikan selama beberapa bulan (lebih kepada yang di bawah) tetapi pertama mari kita bercakap tentang apa pheromones sebenarnya dan bagaimana mereka boleh membantu anda menarik perhatian wanita.
Apakah pheromones dan bagaimanakah ia berfungsi?

Pheromones adalah bahan kimia semula jadi yang yang dihasilkan dan akhirnya dibebaskan oleh manusia atau haiwan, yang bertindak sebagai afrodisiak dan memberi kesan kepada kelakuan atau fisiologi orang lain (yang menjadi wanita).

Pheromones manusia telah dikatakan wujud, tetapi tidak cukup kuat untuk diambil oleh kelenjar VNO (Vomeronasal organ) disebabkan oleh asap setiap hari dan evolusi tidak bergantung kepada ia agak ganda.

Walaupun terdapat skeptis, pheromones seks yang bekerja dan saya bukti yang hidup.

Apabila digunakan untuk kawasan panas pada badan, mereka akan mendapatkan anda perasan ... anda akan berdiri di kerumunan dudes dan wanita hanya tidak akan dapat melawan.

Ya anda mendengar saya.

Mereka akan membuat anda lebih menarik kepada wanita, yang akan berasa lebih terdorong untuk bercakap dengan anda, flirt dengan anda dan pada dasarnya melompat tulang anda.

Ingin tahu?

Well, saya pasti adalah apabila saya mendapat tahu tentang mereka. Itulah sebabnya saya mengambil keputusan untuk membeli setiap pheromone sintetik untuk lelaki di pasaran, untuk melihat jika ia adalah BS tulen atau tidak.

Keputusan? Saya akan mendedahkan mereka tidak lama :)

Tetapi pertama, di sini adalah jenis yang saya dapati ...
Jenis-jenis pheromones lelaki boleh menggunakan

Sebenarnya ada dua jenis pheromones yang lelaki boleh menggunakan:

1. Spray Cologne - Pheromone cologne adalah hebat dan satu-satunya jenis yang saya cadangkan, ia adalah mudah untuk memohon dan bau yang besar. Kebanyakan pheromones atas untuk lelaki datang dengan bau, tetapi ia adalah mungkin untuk mendapatkan beberapa tanpa.

Sesetengah orang lebih suka tidak bau jadi mereka boleh di mana barangan dengan cologne normal mereka, yang boleh difahami. Secara jujur ​​saya hanya mahu barangan untuk bekerja sehingga tidak peduli jika ia datang dengan bau atau tidak!

2. Minyak berasaskan - Saya cuba beberapa pheromones berasaskan minyak yang tidak crap. Bukan sahaja salah seorang daripada mereka menjadi kotor baju saya, tetapi ia juga merasakan dahsyat di leher dan pergelangan tangan anda. Selalu pergi untuk pilihan semburan.

 

Wangian Pheromiss Pemikat Suami

 

Isyarat berahi

Comments


Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!