25
Ju
Rawatan untuk Ejakulasi Pramatang
25.06.2015 12:14

Ingat, apabila kebanyakan daripada kita berfikir tentang perkataan "seks" kita berfikir tentang penembusan dan hubungan. Kadang-kadang tekanan cuba untuk "tahan lama" menyebabkan seorang lelaki untuk merasa tidak mencukupi, mementingkan diri sendiri dan bersalah. Ini hanya akan memburukkan lagi keadaan.

Hubungan biasanya bahagian menyeronokkan berjimak dan ia boleh difahami mengapa pasangan mungkin mahu ia bertahan lebih lama. Walau bagaimanapun, adalah penting bagi mereka untuk meneroka pilihan lain untuk rangsangan seksual. Terdapat banyak cara untuk pasangan menikmati hubungan fizikal. Sesetengah pilihan adalah: seks oral, dengan menggunakan jari atau permainan seks untuk merangsang pasangan atau diri sendiri, melancap bersama, menonton atau membaca bahan-bahan erotik bersama-sama, bercakap "kotor" ... senarai adalah tidak berkesudahan.

Setelah berkata, seorang lelaki mungkin mahu berurusan dengan apa yang difikirkannya ejakulasi pra-matang dengan belajar untuk mengawal dan meramal pancutan. Berikut adalah beberapa cara untuk melakukannya:

    Stop-Mula Kaedah - Ini adalah kaedah yang paling biasa "ditetapkan" belajar untuk mengawal ejakulasi. Ia boleh dilakukan ketika melakukan hubungan dengan pasangan, seks oral, atau semasa melancap bersendirian atau dengan bantuan seorang rakan kongsi. Lelaki itu perlu dibawa sendiri (atau melalui pekongsinya harus membantunya) hampir ke tahap ejakulasi, tetapi kemudian berhenti selama kira-kira 30 saat. Dia perlu mengambil nafas atau menarik balik dan kemudian mulakan sekali lagi. Corak ini diulang sehingga dia mahu membiarkan ejakulasi berlaku. Jika seorang lelaki mengamalkan ini sering, terutama oleh melancap, dia akan dapat belajar untuk melambatkan ejakulasi.

    The "Squeeze" Kaedah - Ini adalah lebih kurang sama dengan Kaedah Stop-Mula kecuali apabila lelaki itu adalah hampir pada masa ejakulasi, sama ada dia atau pasangannya perlahan-lahan perasan yang hujung zakar (di mana kelenjar memenuhi aci) selama beberapa saat. Perlu ada pergerakan tidak lebih selama kira-kira 30 saat dan kemudian terus, mengulangi sehingga dia mahu ejakulasi berlaku.

    Mengawal otot PC - Ramai wanita tahu tentang senaman Kegel untuk mengawal otot PC - otot yang digunakan untuk memulakan dan berhenti membuang air kecil. Lelaki mempunyai otot ini, juga. Apabila seorang lelaki berejakulasi, otot ini perlu dilonggarkan. Dengan mengukuhkan dan belajar untuk mengawal otot PC, seorang lelaki boleh mempunyai lebih kawalan ke atas ejakulasi beliau. Untuk menguatkan otot ini, dia harus memerah mereka seolah-olah dia cuba untuk menghentikan dirinya dari peeing. Pegang otot ketat selama beberapa saat. Berehat. Ulang. (Jangan lakukan ini sehingga titik keletihan atau ia menjadi pedih.) Selepas mengamalkan seketika, beberapa kali sehari, otot akan menjadi lebih kuat.

    Menukar kedudukan seks - Ia adalah lebih sukar bagi seorang lelaki untuk mengawal pancutan apabila dia berada di atas pasangannya (kedudukan dakwah). Cuba jawatan baru (spooning, wanita di atas) untuk melambatkan perkara turun dan membantu memanjangkan persetubuhan. Membolehkan wanita untuk mengawal kelajuan yang juga boleh membantu orang yang menentang usul keras dan cepat yang menggalakkan ejakulasi.

    Pasangan Komunikasi - Apabila seseorang berasa tertekan, malu atau tegang mengenai ejakulasi pra-matang, ia adalah lebih cenderung mempunyai masalah. Dengan bercakap dengan rakan kongsi, dia boleh berasa lebih yakin tentang berurusan dengan keadaan. Lelaki sering mendapati bahawa mereka mempunyai masalah yang lebih sedikit dengan ejakulasi pra-matang apabila mereka berasa selesa dalam hubungan mereka dan keadaan adalah biasa.

    Numbing krim - Mandelay (gel) dan Stud 100 (semburan) adalah beberapa contoh. Bahan aktif, benzocaine, mengebaskan kawasan kemaluan dan membantu melambatkan berlakunya ejakulasi. Walau bagaimanapun, kerana ia adalah agen kebas, ramai lelaki merasa juga mengurangkan kepekaan dan keseronokan persetubuhan.

    Kondom - Menggunakan kondom lebih tebal atau normal berkesan boleh mengurangkan beberapa sensasi yang berkaitan dengan hubungan dan dengan itu melambatkan ejakulasi.

    Kaunseling - Apabila berurusan dengan ejakulasi berterusan psikologi berkaitan pra-matang, psikoterapi atau rawatan berkaitan kadang-kadang membantu. Kaunseling boleh menjadi individu atau pasangan yang berpusat.

    Ubat - Dalam beberapa kes doktor menetapkan antidepresan seperti Prozac, Zoloft Paxil atau untuk merawat ejakulasi pra-matang.

 

PL SUPERGEL - Gel Tahan Lama Tradisional Yang Masih Mendapat Permintaan Yang Tinggi Hingga Hari Ini

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!