22
Ju
Tentang Ejakulasi Pramatang atau disfungsi ejakulasi
22.06.2015 11:58

Berjuta-juta lelaki mengalami EjD atau disfungsi ejakulasi. Kepelbagaian paling biasa adalah ejakulasi pra-matang diikuti dengan pancutan terbantut atau tidak dapat mencapai orgasme. Satu lagi EjD kurang biasa adalah ejakulasi songsang atau air mani akan kembali ke dalam pundi kencing bukan keluar zakar pada masa orgasme. Artikel ini akan membincangkan tiga syarat EjD biasa dan apa yang boleh dilakukan untuk menyelesaikannya.

Adalah dianggarkan bahawa satu pertiga daripada lelaki Amerika mengalami ejakulasi pra-matang atau ejakulasi dalam masa kurang daripada beberapa minit penembusan faraj. Ini adalah kebimbangan besar dan rasa malu kepada mereka yang mengalami malady ini.

Satu ubat tradisional yang boleh didapati untuk semua orang adalah rangsangan diri atau melancap. Mempunyai orgasma kerap berlaku akan membawa kepada ejakulasi kelewatan di hampir setiap manusia. Terbaik tip ejakulasi pra-matang adalah untuk menggandakan bilangan kepuasan seks lelaki yang mempunyai seminggu. Dan jika ia tidak berfungsi, dua kali ganda lagi. Tidakkah itu satu tugasan yang besar?

Satu lagi kaedah yang memerlukan kerjasama dengan rakan kongsi atau penting lain adalah "menarik diri teknik." Yang Ini terdiri daripada mengadakan hubungan seks selama beberapa minit kemudian menarik diri dan berhenti selama beberapa minit untuk menangguhkan orgasme.
rawatan ejakulasi pra-matang di Dallas Fort Worth, Lewisville

Kaedah lain adalah untuk mengurangkan rangsangan zakar menggunakan krim menyahsensitiviti seperti xylocaine topikal. Juga, dengan menggunakan satu atau lebih kondom boleh mengurangkan sensasi dan boleh memanjangkan ejakulasi.

Pesakit kami mempunyai keputusan positif dengan semburan baru topikal menyahsensitiviti, Promescent, dari Pharmaceuticals Penyerapan. Promescent mempunyai formula penyerapan baru yang membolehkan kawalan ejakulasi baik dengan kerugian yang minima keseronokan seksual bagi kedua-dua lelaki dan pasangannya.

Apabila teknik ini bukan pharmakologik tidak berkesan terdapat ubat yang boleh membantu memanjangkan masa dari penembusan untuk ejakulasi. Terpilih reuptake inhibitor serotonin, atau SSRIs - diketahui menyebabkan ejakulasi tertangguh. Menggunakan SSRI 4-6 jam sebelum hubungan seks, lelaki terdedah kepada ejakulasi pra-matang boleh bertahan lebih lama.

Ketahui lebih lanjut mengenai ejakulasi pra-matang, klik di sini.
Ejakulasi tertangguh

Ejakulasi ditangguhkan (atau ejakulasi terbantut) memberi kesan kepada jumlah yang lebih kecil daripada lelaki. Dengan masalah ini, manusia tidak boleh mencapai orgasme sama sekali, sekurang-kurangnya tidak dengan rakan kongsi. Ia adalah yang paling umum yang berkaitan dengan penuaan di mana rangsangan lebih diperlukan bagi seorang lelaki untuk mencapai orgasma dengan memajukan tahun kerana hujung saraf di zakar menjadi kurang sensitif. Ejakulasi yang lambat boleh disebabkan oleh ubat-ubatan - seperti antidepresan yang penyebab biasa.
Ejakulasi songsang

Ejakulasi songsang adalah yang paling biasa masalah ejakulasi. Ejakulasi songsang boleh disebabkan oleh kencing manis, kerosakan saraf, dan pelbagai ubat-ubatan seperti alpha-blockers seperti Flomax, yang digunakan untuk merawat pembesaran kelenjar prostat. Ejakulasi songsang adalah tidak berbahaya dan tidak akan mengganggu perasaan syahwat. (Ia juga boleh membuat untuk mudah selepas seks pembersihan.) Tetapi oleh kerana ia menjejaskan kesuburan, sesetengah lelaki mungkin memerlukan rawatan jika rakan-rakan mereka yang cuba untuk hamil.
Bottom Line

EjD adalah keadaan perubatan biasa yang boleh diatasi. Terbuka dan berkomunikasi dengan doktor dan berkongsi kebimbangan anda dengan pasangan anda. Jangan menderita dalam diam dan biarkan ketegangan naik dan mengkompaun masalah. Kebanyakan lelaki dengan beberapa nasihat dan mungkin beberapa ubat membentuk doktor mereka boleh mengatasi masalah ini. Ini diterjemahkan kepada bimbang kurang dan seks lebih. Siapa yang boleh meminta apa-apa lagi?

 

Men Secret Gel Produk Tahan Lama Yang Dipercayai

Comments


Datenschutzerklärung
Create your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!